vineri, 18 mai 2012

Comparator de tensiune


Circuitul integrat 741 este utilizat drept comparator de tensiune si generator pentru alimentarea diodelor electroluminescente D1 si D2.  Curentul maxim prin diode este limitat de curentul de iesire al circuitului 741 aproximativ 25 mA. Daca se utilizeaza diode ce lucreaza la curenti mai mici trebuie introdusa in circuit o rezistenta de limitare (RLIM).


Circuitul se poate utiliza si ca generator de curent comandat in tensiune. Curentul de iesire se poate determina cu relatia :

De exemplu pentru R1 = 600 ohmi si R2 = 150 ohmi se obtine :
Stabilizatorul se poate modifica alegand alte rezistente sau inlocuind tranzistoarele T1 si T2 cu doua perechi Darlinghton.

miercuri, 16 mai 2012

Noua Ordine Mondiala

Ordinul Iluminatilor a fost o societate secreta care a fost fondata la 1 mai 1776, in Ingolstadt de Adam Weishaupt care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt. Noua Ordine Mondiala este formata de fapt din mai multe etape de grupuri sociale care isi succed unora altora pana in momentul in care absolut toti oamenii vor fi controlati, insemnati si folositi dupa bunul plac al celor care conduc lumea. Ultima forma a Noii Ordini Mondiale ar fi aceea in care Illuminati vor restrange numarul oamenilor de pe planeta de la cateva miliarde la cateva milioane. In acest scop vor crea razboaie, crize alimentare, noi boli si virusi fara leac.
Illuminati au reusit sa infiinteze filiale in marea majoritate a tariilor europene inca din primii ani de existenta al ordinului, numerosi intelectuali, politicieni progresivi si influenti numarandu-se printre membrii lor. In anul 1784 in urma dizgratiei Bisericii Catolice, guvernul bavarez a luat decizia de a infiinta o lege prin care sa interzica societatile secrete, mai mult, datorita schismelor  interne din 1790 Ordinul Illuminatilor s-a destramat. S-a zvonit ca pana si unii din presedinti SUA ar fi fost un Illuminati si ca acest ordin s-ar fi implicat in afacerile lor. Se poate vedea pana si pe bacnotele americane, cum ca ei au o influenta foarte mare asupra populatiei. 
Pamantul, acum mai mult ca niciodata va fi condus de un grup restrans de "oameni" care vor complota mereu in scopul subjugari mintilor oamenilor de rand, care cred tot ceea ce aud la TV sau in presa, nimeni nu cerceteaza. Mai mult, Banca Mondiala este condusa tot de ei, deci cine detine banul detine puterea, pe principiul ca "banu' invarte pamantul". Toate marile valori intelectuale au avut relatii directe sau indirecte cu Illuminati, toate acestea fiind insa teorii,  deoarece nimeni nu ofera sau face publice acest gen de informati iar cel ce o face ori este nebun in ochii lumii ori nu este ascultat.